Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

Van het westen uit droger en zonnige perioden, vanavond stevige buien.

08 oktober 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het bewolkt en hebben het oosten en zuiden eerst nog te maken met regen en motregen. Van het (noord)westen uit breekt de zon geleidelijk door maar kan er lokaal nog steeds een bui voorkomen. In de loop van de avond bereiken stevigere buien het westen en noorden, mogelijk met onweer en (zware) windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, later op de dag krachtig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een matige zuidwestenwind. Langs de kust is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Morgenochtend is de zon nog af en toe te zien maar verder is er veel bewolking en komen er gedurende de dag buien tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig met geregeld regen of enkele buien en temperaturen boven normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 15 oktober tot en met Dinsdag 22 oktober

Vrij grote kans (rond 60%) op voortzetting van het wisselvallige weertype. Er is ook ongeveer 40% kans op een droger weertype. De maximumtemperatuur ligt de eerste dagen waarschijnlijk boven het langjarig gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn