Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag veel bewolking. Zaterdag meer zon en warmer.

05 mei 2017 door Jannes Wiersema

Op meeste plaatsen overheerst de bewolking en plaatselijk kan er vanmorgen nog wat lichte regen vallen. Mogelijk dat in de zuidelijke helft vanmiddag de zon even doorbreekt en dan blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 14°C in het zuidwesten. De noordoostenwind is zwak tot matig, vooral in het noordelijk kustgebied soms nog vrij krachtig.

foto van Jannes Wiersema. 

Vannacht blijft het in het noorden bewolkt terwijl er in het zuiden opklaringen voorkomen. Daar kan plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog en de minimumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgen overdag zijn er zonnige perioden, met vooral in het noorden ook (enkele) wolkenvelden. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noorden tot circa 19°C in het zuiden. De oost- tot noordoostenwind is overwegend matig, in het zuidwestelijk kustgebied wordt de wind in de middag vrij krachtig.

Vooruitzichten

Meest droog met zonnige perioden. Eerst koel, in de tweede helft van de week loopt de temperatuur geleidelijk op naar waarden rond normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 12 mei tot en met vrijdag 19 mei

Grote kans op wisselvallig weer met temperaturen aanvankelijk meest boven, later rond normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn