Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Vanochtend bewolkt en opklaringen met af en toe de zon en lokaal lichte regen. Vanmiddag overwegend droog en af en toe zon

09 september 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt en vanuit het Westen wat regen en buitjes,maar hier en daar ook wat opklaringen met de zon. In de middag trekken de bewolking naar het noorden weg met vanuit het zuiden de zon,daar wordt het met 22°C tot lokaal mogelijk 25°C vrij warm,maar in het noorden blijft het bij 20°C stukje koeler. De zuid(west)enwind is matig, aan de kust mogelijk vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Komende avond opklaringen in de nacht naar zijn er wolkenvelden en blijft het overwegend  droog. De temperatuur daalt naar 14°C. De wind is west tot zuidwest en boven land zwak, aan zee matig 2 – 4 Bft.

Morgen zijn er perioden met zon en blijft het overwegend droog. Het kwik stijgt naar een graad of 20 en er staat een matige, aan de kust vrij krachtige westenwind 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog met woensdag in het Zuiden mogelijk de zomerse waarden van 25 graden,elders enkele graden lager.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 16 september tot en met zondag 23 september

Op de meeste plaatsen droog met rustig najaarsweer,in de nacht kans op wat mist. Middag temperatuur rond de 18 graden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn