Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Vanochtend vooral in het oosten lokaal (mogelijk dichte) mist

27 maart 2019 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt. Met name in het oosten komen er tot ongeveer halverwege de ochtend enkele (mogelijk dichte) mistbanken voor. In het noordoosten is er kans op wat lichte regen. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest.

komende nacht zijn er wolkenvelden. In het noordoosten is er lokaal lichte regen mogelijk. Verspreid over het land komen ook enkele opklaringen voor waarin mist kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 5°C, waar het wat langer opklaart kan het 3°C worden. De westelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer soms matig.

Morgenvroeg is er kans op  lokaal nevel of mist. Verder is het wisselend bewolkt met af en toe de zon. Landinwaarts is plaatselijk een spat regen mogelijk, maar veruit de meeste plaatsen houden het droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak en komt overwegend uit richtingen tussen west en noord.

Vooruitzichten

Aanvankelijk rustig, bewolkt en middagtemperaturen rond of iets boven normaal. Vanaf zondag temperaturen enkele graden onder normaal. Tot dinsdag valt er niet of nauwelijks regen.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 03 april tot en met woensdag 10 april

Wisselvallig en temperaturen onder normaal

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn