Thursday 20 June
Weerman Jannes Wiersema

Vanuit het Zw toenemende bewolking,in het NO/O af en toe zon en lange tijd droog.

14 januari 2014 door Jannes Wiersema

In de middag een bui.

Afgelopen nacht heeft het op veel plaatsen aan de grond licht gevroren,met nu plaatselijke gladheid. Er word gestrooid.

Vandaag is er veel bewolking met af en toe regen/motregen,maar een uitzondering is er voor het No/O waar het lange tijd nog mooi helder is met af en toe de zon,pas later daar de bewolking en tegen de avond daar wat regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6 graden. De zuidoostenwind is zwak tot matig, later in de middag draait de wind in het zuidwesten naar zuidwest tot west.

Vanavond eerst nog veel bewolking en wegtrekkende regen.Komende nacht zijn er aanvankelijk opklaringen, maar geleidelijk neemt de bewolking weer toe. De minimumtemperatuur ligt rond 2 graden. Er staat een matige tot zwakke zuidelijke wind.

Morgen is het bewolkt, in de ochtend is het eerst nog enige tijd droog, maar van het zuidwesten uit gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De middagtemperatuur ligt tussen 4 en 7 graden. De wind is nog steeds zuidelijk en is boven land matig en langs de kust vrij krachtig.

De vooruitzichten:

Eerst nog vrij zacht en wisselvallig,in het komende weekend een overgang naar stabieler weertype met normale temperatuur en meest droog.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1389679911677

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn