Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking en in het noord(oost)en af en toe regen.

23 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en van het noordwesten uit wordt de bewolking dikker. Vooral in het noorden en oosten kan er vanaf het einde van de ochtend af en toe lichte regen of motregen vallen. Elders blijft het meest droog met in het zuidwesten mogelijk nog wat zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 12°C in het noordoosten tot 15°C in het zuiden. De westelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In het oostelijk Waddengebied wordt de wind mogelijk even stormachtig, 8 Bft. Bovendien kunnen daar in de middag en avond zware windstoten tot ongeveer 75 km/u voorkomen.

In de avond en nacht nacht naar  is er veel bewolking en valt er vooral in het noorden en oosten af en toe regen of motregen. Het koelt nauwelijks af, de temperatuur ligt de gehele nacht rond 13°C. De wind is west- tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, in het noordelijk kustgebied hard, 7 Bft.

Ook woensdag overdag is het bewolkt en kan er lokaal lichte regen vallen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14°C in het noordoosten tot lokaal 17°C in het uiterste zuiden. De noordwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst af en toe krachtig.

Vooruitzichten

Overgang naar kouder weer met maxima enkele graden onder normaal en toenemende neerslagkansen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 30 oktober tot en met dinsdag 06 november

aanhoudend wisselvallig weer met vooral de eerste dagen middagtemperaturen enkele graden beneden het langjarig gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn