Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking en overwegend droog.

04 mei 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is er veel bewolking en op een enkele spat regen na blijft het op de meeste plaatsen droog,maar in het Noorden af en toe regen. De middagtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig, mogelijk hard.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is het bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 8°C. De noordoostenwind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgen overheerst nog steeds de bewolking, al kan in de middag in het zuiden de zon even doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 14°C in het zuidwesten. De noordoostenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms nog vrij krachtig.

Vooruitzichten

Tot en met halverwege volgende week overwegend droog met af en toe zon. In het weekeinde is het vrij zacht, daarna doet de temperatuur weer een stap terug

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 11 mei tot en met donderdag 18 mei

Een toenemende kans op neerslag, maar ook nog steeds af en toe zon. De kans op een warmer weertype is ongeveer even groot als de kans op een koeler weertype.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn