Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking, later regen.

23 augustus 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend op de meeste plaatsen bewolkt. Daar kan lokaal al een spat regen uit vallen. In het zuidoosten schijnt eerst nog de zon. In de loop van de middag gaat het in het noordwesten af en toe regenen. Deze (buiige) regen breidt zich in de avond uit over de rest van het land. De maximumtemperaturen variëren van 20°C in het noordwesten en langs de kust tot lokaal 25°C in het zuidoosten. De wind die nu nog uit het Zuiden komt draait geleidelijk naar west en is zwak tot matig, aan de westkust eerst vrij krachtig 5 Bft en later in de middag mogelijk krachtig, 6 Bft.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar. Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

In de nacht naar vrijdag is het bewolkt en valt er op veel plaatsen regen. De minima dalen naar omstreeks 15°C. De westelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig 4 – 5 Bft.

Vrijdag is het wisselend bewolkt. Er komen enkele buien voor, in het noorden met een kleine kans op onweer. In de avond bereikt actieve buienlijn de westkust met grote kans op onweer en windstoten,deze lijn trekt Oostwaarts. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C. De westenwind is matig aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Weekend wisselvallig en koel,na het weekend lopen de temperaturen weer op en nemen de neerslagkansen af.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 30 augustus tot en met donderdag 06 september

Meest licht wisselvallig met temperaturen rond of iets boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn