Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking met vanmiddag perioden met regen, later buien mogelijk met onweer en hagel.

11 november 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend neemt de bewolking verder toe en vanmiddag gaat het van het westen uit regenen. Later in de middag en avond komen er opklaringen van het westen en trekken buien over het land. Er is kans op onweer, hagel en/of windstoten tot 70 km/u. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 7°C. De zuidelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig tot hard. Later in de middag draait de wind vanuit het westen naar zuidwest tot west.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er vooral in de kustprovincies buien voor met daarbij een kans op onweer en windstoten tot 75 km/u. De minimumtemperatuur komt uit op zo’n 3°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust west tot zuidwest en krachtig tot hard.

Morgen is het wisselend bewolkt. In de ochtend komen er in de kustprovincies buien voor, mogelijk met onweer. Deze buien trekken in de middag verder landinwaarts. In de middag wordt het ongeveer 6°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust krachtig, mogelijk hard.

Vooruitzichten

Vrij koud weer met af en toe zon en iedere dag kans op regen of buien. Middagtemperatuur rond 7 graden en minima iets boven het vriespunt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 18 november tot en met maandag 25 november

Kans van 70% op overgang naar iets minder fris weertype en in de loop van de periode een langzaam kleiner wordende kans op neerslag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn