Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

veel zon, in het noordoosten later meer bewolking.

03 februari 2014 door Jannes Wiersema

bewolktHet is vrijwel onbewolkt en langs de oostgrens komt lokaal grondmist voor. De minima lopen uiteen van lokaal -1 √° -2 in het (zuid)oosten tot +3 graden aan zee. Met name in de oostelijke provincies kan het lokaal glad zijn. Er staat een zwakke tot matige zuidoostelijke wind.

Overdag is het op veel plaatsen zonnig. In het oosten en noordoosten kunnen er in de middag en avond wolkenvelden vanuit Duitsland binnendrijven. De maxima komen uit rond 8 graden. De wind draait naar oostelijke richtingen en is matig.

In de nacht naar  dinsdag zijn er vooral in het noorden wolkenvelden, elders komen brede opklaringen voor. De minima lopen uiteen van +1 in het noordoosten en oosten tot 4 graden aan zee. De wind draait naar het zuidoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Dinsdagochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. In de middag klaart het weer op. De middagtemperaturen komen uit tussen 6 graden in het noordoosten en 9 graden in het zuiden. De wind wordt zuidelijk en is matig, aan zee vrij krachtig.

Vooruitzichten

Zacht met geregeld regen of buien en slechts af en toe zon. Soms ook veel wind.

/exp/pluim/Data/PLUIM_06260_NWT.png?1391405325702

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn