Monday 24 June
Weerman Jannes Wiersema

Vrij veel sluierbewolking.

26 september 2018 door Jannes Wiersema

In het midden en zuiden van het land komt er in de vroege ochtend zeer lokaal nevel of grondmist voor. Verder is er vandaag vrij veel sluierbewolking aanwezig waar de zon nog wel doorheen komt,maar soms wel met moeite. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De zuidwestenwind wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig of hard 3 – 7 Bft. In de avond neemt de wind af.

In de avond en nacht is er weinig bewolking. Aan het einde van de nacht kan er vooral in het westen en noorden van het land nevel ontstaan en laaghangende bewolking. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C in het zuidoosten van het land en 12°C in het noorden. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, aan de kust eerst soms vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Morgen is het vrij zonnig. De middag temperatuur stijgen naar waarden van 18°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten van het land. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Tot en met het wekend droog, vanaf maandag kans op een enkele bui. Verder geregeld de zon en  met maxima van ca. 15°C is het wel aan de koele kant.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 03 oktober tot en met woensdag 10 oktober

Vrij koel,met geregeld wat neerslag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn