Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Vrij zonnig en droog.

19 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Eventuele mistbanken lossen snel op. Verder zijn er eerst nog vrij veel wolkenvelden,deze lossen in de loop vd ochtend op waarna het  vrij zonnig wordt en het blijft droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 13°C in het noordoosten tot lokaal 17°C in het zuiden. De oostelijke wind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Komende nacht zijn er opklaringen. In het noorden en zuidoosten zijn er ook wolkenvelden aanwezig. Lokaal kan een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 2°C in het noorden en oosten tot 10°C aan zee. Tijdens opklaringen kan er landinwaarts vorst aan de grond optreden. Er staat een zwakke en variabele wind, in het Waddengebied staat een matige noordwestenwind.

Morgen zijn er met name in het noorden wolkenvelden. Lokaal kan de bewolking daar dik genoeg zijn dat er lichte regen uit valt, maar veel stelt het niet voor. Elders zijn er zonnige perioden. Het wordt ongeveer 15°C. Er staat een zwakke, aan zee matige westenwind, in het zuiden komt de wind uit veranderlijke richtingen.

Vooruitzichten

Aanvankelijk rustig en droog weer met perioden met zon. Vanaf dinsdag overgang naar een licht wisselvallig weertype met meer bewolking, iets meer wind en kans op wat regen. Middagtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden van 13 à 14°C.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 26 oktober tot en met vrijdag 02 november

Grote kans (circa 70%) op aanhoudend wisselvallig weertype met middagtemperaturen iets beneden de langjaargemiddelde waarden,.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn