Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en een enkele lichte bui, geleidelijk afnemende wind.

02 januari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is er af en toe zon. In de ochtend kan er landinwaarts nog een paar buien voorkomen, later op de dag wordt het droog. De middagtemperatuur komt rond 7°C uit. De wind is noordelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6 à 7 Bft. In de loop van de dag neemt de wind boven land af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig.

In de avond klaart het vooral landinwaarts op. In de loop van de nacht neemt de bewolking van het noorden uit weer toe en trekken enkel buien(tjes) vanaf zee het land binnen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C in het zuidoosten tot 6°C aan de kust. De wind komt uit richtingen tussen west en noord en is boven land zwak, in de kustgebieden matig tot vrij krachtig.

Morgen is er veel bewolking, maar laat de zon zich soms ook zien. Verspreid over het land komen enkele lichte buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 6°C. Landinwaarts staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind, in de kustgebieden staat een matige wind uit het noorden.

Vooruitzichten

Vrij zacht, meest bewolkt en vooral zaterdag af en toe regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 09 januari tot en met woensdag 16 januari

 wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn