Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele buien.

01 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend trekken er van tijd tot tijd buien over ons land,met tussen de buien door ook af en toe  de zon. Vanmiddag neemt de buiigheid af met geregeld de zon. De middagtemperatuur ligt rond de 13°C. De noordwestenwind is matig. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard en vooral daar kunnen tijdens buien windstoten voorkomen tot 70 km/uur. In de avond neemt de wind af en draait naar west.

Vanavond opklaringen en bewolking en op de meeste plaatsen droog,in de nacht neemt de bewolking van het noordwesten uit toe en tegen de ochtend gaat het in het noorden en westen af en toe regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het oosten tot 12°C aan de kust. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig.

Morgen is het bewolkt en valt af en toe regen of motregen. In de middag wordt het in het westen en noorden overwegend droog en klaart het wat op. De middagtemperatuur ligt rond 15 °C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust krachtig en in het noordelijk kustgebied enige tijd hard 3 – 7 Bft. In de loop van de middag draait de wind naar west tot noordwest en neemt aan de westkust wat af.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en overwegend droog. Zaterdag waarschijnlijk regen met kleine kans op veel wind.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 08 oktober tot en met maandag 15 oktober

Overwegend droog weer met meest normale temperaturen voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn