Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele buien, vanmiddag mogelijk met onweer

03 april 2019 door Jannes Wiersema

In de oostelijke helft overheerst vandaag de bewolking en vooral vanochtend kan er in het oosten af en toe wat lichte (mot)regen vallen. In de rest van het land is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor, met in de middag daarbij een kleine kans op onweer. De maxima liggen rond 10°C. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig. In de avond draait de wind naar zuidoost en neemt af naar zwak.

In de avond en komende nacht  is er vooral in het noorden en oosten bewolking aanwezig. In het noordoosten is er kans op regen. De minima lopen uiteen van 5°C in het uiterste noorden tot -1°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidoostenwind.

Morgen neemt overal de bewolking toe. Het zuidwesten houdt kans op zon. In het noordoosten valt er af en toe regen, mogelijk ontstaat elders een enkele bui. Het wordt circa 9°C. De zuidoostenwind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. In de middag wordt de wind in het westen en noorden tijdelijk zwak en variabel.

Vooruitzichten

Geleidelijke overgang van een overwegend droog en zonnig weertype met temperaturen boven normaal naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen beneden normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 10 april tot en met woensdag 17 april

Geleidelijke overgang van een overwegend licht wisselvallig weertype met temperaturen beneden normaal naar een wisselvalliger weertype met temperaturen rond of net boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn