Friday 24 May
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en in het zuiden en westen eerst nog wat regen.

21 november 2018 door Jannes Wiersema

Het is meest zwaar bewolkt en in het zuiden en westen valt af en toe lichte regen. In het oosten en in Zeeland komen enkele opklaringen voor. In de loop van de ochtend wordt het droog. In de zuidwestelijke helft blijft veel bewolking aanwezig. De middagtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C plaatselijk in het zuiden. De wind is oostelijk, in het zuiden en midden zwak, in het noorden matig. In het Waddengebied en op het IJsselmeer is de wind eerst nog vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en vriest het op de meeste plaatsen licht, de minima liggen rond -1°C. De oostenwind is zwak tot matig, op de Wadden vrij krachtig.

Donderdagochtend is het half tot zwaar bewolkt, in de middag klaart het van het zuiden uit geleidelijk op. Het blijft droog. De middagtemperaturen liggen tussen 4°C in het noorden en 7°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Aanvankelijk droog en vooral vrijdag zonnige perioden. In het weekend bewolkt en met name zaterdag regen. Na het weekend meer zon, maar ook af en toe regen. De temperaturen liggen meestal onder normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 28 november tot en met woensdag 05 december

Licht wisselvallig en aanvankelijk temperaturen ruim onder normaal. Vanaf begin december neemt de kans op temperaturen boven normaal toe naar 50%

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn