Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog

19 maart 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag hebben we te maken met een afwisseling van zon en wolkenvelden en er kan lokaal nog een bui(tje) tot ontwikkeling kunnen komen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C, in het noordelijk kustgebied iets lager. De wind draait gedurende de dag geleidelijk van zuidwest naar west en neemt daarbij toe naar matig.

In de avond en nacht raakt het van het noordwesten uit bewolkt en in het westen kan later wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in het zuidoosten en 6°C in het noordelijk kustgebied. De wind is zuid tot zuidwest, zwak, aan de kust matig.

Morgen is er vooral in het noorden en westen vrij veel bewolking, plaatselijk valt daar wat lichte regen of motregen uit. In het zuidoosten zijn er zonnige perioden. De maxima liggen tussen 9°C in het Waddengebied en 14°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak, aan de kust matig,

Vooruitzichten

Rustig en vrijwel droog weer met af en toe zon. De middagtemperaturen lopen op tot 15°C op vrijdag om tijdens het weekeinde weer wat te dalen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 26 maart tot en met dinsdag 02 april

Grote kans (80%) op aanhoudend droog en rustig weer. Aan het eind van de periode neemt de kans op neerslag toe (naar 60%). Er is grote onzekerheid in de temperatuur, de kans op temperaturen beneden normaal is ongeveer even groot als temperaturen boven het langjarig gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn