Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt, in de noordelijke helft een enkele lichte bui.

18 september 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag  wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af en kan er met name in de noordelijke helft een enkele bui voorkomen. In de loop van de middag komt er vooral in het zuiden steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen in het zuiden, elders komen wolkenvelden voor. In het noord(west)elijk kustgebied kan nog een enkele bui voorkomen, maar elders blijft het droog. In het zuidoosten is er kans op een enkele ondiepe mistbank. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C lokaal in het oosten en zuidoosten tot 10°C vlak aan zee. De wind is noordwestelijk en zwak, in het noordelijk kustgebied matig tot vrij krachtig.

Morgen overheersen aanvankelijk wolkenvelden en is in het westen lokaal wat lichte regen niet uitgesloten. Later op de dag komt er geleidelijk meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind komt uit overwegend noordelijke richtingen en is zwak.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en vrijwel overal droog. Vanaf vrijdag hogere temperaturen. Begin volgende week toenemende neerslagkansen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Woensdag 25 september tot en met Woensdag 02 oktober

Aanvankelijk wisselvallig weer, temperaturen rond of iets boven normaal. Later in de periode neemt de kans op een overwegend droog weertype toe naar 50-60%.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn