Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt met vanuit het noorden een bui, later droog en af en toe zon.

11 februari 2019 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt. Een gebied met af en toe een lichte bui trekt vanochtend van noord naar zuid over het land. In de middag wordt het op de meeste plaatsen droog en wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is west- tot noordwest en is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied blijft de wind enige tijd krachtig, 6 Bft.

Komende avond en nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en valt lokaal wat lichte regen. De noordwestenwind neemt geleidelijk af en wordt zwak tot matig, in het noordwestelijk kustgebied eerst vrij krachtig. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C langs de kust tot 1 a 2°C in het (zuid)oosten. Tijdens langdurige opklaringen kan de temperatuur plaatselijk dalen tot rond het vriespunt.

Morgen is het wisselend bewolkt en kan landinwaarts in de ochtend wat lichte regen vallen. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig en de maxima liggen rond een graad of 8°C.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en droog. Overdag temperaturen rond een graad of 10, later in de week in de nacht kans op lichte vorst.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 18 februari tot en met maandag 25 februari

Aanvankelijk grote kans (70%) op rustig en droog weer met temperaturen rond normaal en een kleine kans (30%) op wisselvallig en zacht weer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn