Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt, vanmiddag en vanavond perioden met regen.

03 november 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend trekt de regen snel weg naar het Noorden en klaard het flink op met geregeld de zon en droog. Vanmiddag en vanavond gaat het van het zuiden uit enige tijd regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een matige zuidelijke wind. In de loop van de dag neemt de wind af naar zwak tot matig.

Komende nacht trekt de meeste regen langzaam naar het noordoosten weg en klaart het op veel plaatsen op. Er ontstaat op veel plaatsen nevel en lokaal kan er mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidelijke richting.

Morgen is het overwegend bewolkt en valt er van het zuiden uit af en toe regen of een bui. De maximumtemperatuur komt uit rond 11°C. De zuid tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig. In de middag neemt de wind aan de westkust tijdelijk toe tot vrij krachtig, mogelijk krachtig, 6 Bft.

Vooruitzichten

Overwegend bewolkt, wisselvallig en geleidelijk iets dalende temperaturen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 10 november tot en met Zondag 17 november

60-70% kans op een droger weertype met middagtemperaturen onder normaal en kans op nachtvorst. 30-40% kans op aanhoudend wisselvallig weer met temperaturen rond de langjariggemiddelde waarden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn