Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden, af en toe wat zon.

28 augustus 2018 door Jannes Wiersema

Vanmorgen is het op de meeste plaatsen bewolkt met  in de noordelijke helft lokaal wat licht motregenen, in het zuidoosten is de zon ook af en toe te zien. In de middag klaart het van het zuiden uit langzaam op,maar het Noorden houd het waarschijnlijk bewolkt. De temperatuur loopt op naar 20°C aan zee tot 24°C in het zuidoosten. De wind is zuidwest en zwak tot matig, in de avond draait de wind naar oost en neemt af naar zwak 2 – 3 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dagWaarschuwing land 0 new 

In de avond opklaringen en bewolking,droog komende nacht zijn er brede opklaringen,plaatselijk ontstaan enkele mistbanken. Later in de nacht neemt in het zuidwesten de bewolking toe. Het koelt af naar  9°C  landinwaarts tot 14°C aan zee. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen zuidoost en oost 1 – 2 Bft.

Morgenochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit verder toe en gaat het vooral in het zuidwesten en westen af en toe regenen. Deze regen breidt zich in de middag over de rest van het land uit. In de loop van de avond trekt de regen naar het oosten weg en klaart het in het westen op met nog kans op een bui. De maxima  van 18°C aan zee tot lokaal 23°C in het oosten. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen. In de avond draait de wind van het westen uit naar het noordwesten en neemt dan toe naar zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Vooruitzichten

 Wolkenvelden en temperaturen onder normaal voor de tijd van het jaar. In het weekend een overgang naar zonnig, rustig en vrij warm nazomerweer.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 04 september tot en met dinsdag 11 september

 Rustig en overwegend droog weertype met temperaturen van rond normaal

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn