Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden en af en toe zon droog.

29 september 2018 door Jannes Wiersema

In het noorden de meeste wolkenvelden elders zijn er ook perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. Er staat weinig wind.in de noordwestelijke helft wordt de wind west- tot zuidwestelijk en neemt toe tot matig 2 – 4 Bft.

Vanavond klaart het vrijwel overal weer op en er volgt een vrij heldere nacht,met lokaal een mistbank. In de opklaringengsgebieden in het binnenland koelt het weer flink af met vorst aan de grond met een minimumtemperatuur van 11°C in het noordwestelijk kustgebied tot iets boven nul plaatselijk landinwaarts. De wind is zwak tot matig en komt uit een meest zuidelijke richting1 – 3 Bft.

Morgen beginnen we met veel zon,maar in de loop van de dag neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe en in de avond trekt een gebied met af en toe regen over Nederland zuidoostwaarts. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Licht wisselvallig met soms wat regen en een paar buien, maar geen grote neerslaghoeveelheden. Temperaturen eerst iets onder, later rond normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 06 oktober tot en met zaterdag 13 oktober

Wisselvallig met iedere dag  kans op wat neerslag,met temperaturen iets onder normaal voor begin Oktober.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afgelopen nacht de eerste vorst van dit seizoen

 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn