Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden met hier en daar een lichte bui(tje) ook af en toe wat zon

07 juli 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag zijn er wolkenvelden, vooral in de zuidelijke helft van het land is er ook ruimte voor de zon. In het noorden kan hier en daar wat lichte regenbuitjes vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ongeveer 17°C in het noorden tot 21°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Komende nacht zijn er opklaringen maar er trekken ook enkele wolkenvelden over en en vooral in het noorden is ook een bui(tje) mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond de 10°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer is af en toe vrij krachtig.

Morgen is er af en toe zon en kan er een enkele bui voorkomen. De buienkans is het grootst in het noordoosten. De middagtemperatuur ligt rond de 18°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en aanvankelijk slechts een kleine kans op neerslag. Vanaf donderdag nemen de neerslagkansen toe. De maximumtemperatuur ligt op dinsdag rond 18 graden, maar in de loop van de week wordt het wat warmer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 14 juli tot en met Zondag 21 juli

Maxima aanvankelijk iets boven de 20°C, maar de kans op hogere temperaturen neemt geleidelijk toe naar 40%. Verder wisselen zon en wolken elkaar af en is er dagelijks circa 50% op wat regen of een bui.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn