Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden, soms lichte regen.

03 september 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is er vrij veel bewolking,met soms wat zon. In de ochtend is lokaal wat regen niet uitgesloten,vanmiddag kan er in het oosten een enkele bui ontstaan. Afhankelijk van hoeveel zon er komt wordt het tussen de 19 en 24°C in het uiterste noordoosten. De wind komt uit het noorden tot noordoosten en is zwak tot  matig 2 – 4 Bft.

Vanavond en komende is er vrij eerst veel bewolking en kan er een enkele bui ontstaan.  In de nacht op steeds meer plaatsen opklaringen en kan er in het midden en zuiden van het land (dichte) mist ontstaan,met een minimumtemperatuur van 15°C. De wind is zwak tot matig 1 – 3 Bft en waait uit een noordelijke richting, in het noordoosten wordt de wind oost tot noordoost.

Morgenochtend komt er op veel plaatsen in het midden en zuiden van het land nevel en (dichte) mist voor. Later in de ochtend lossen mist en nevel op en komt op veel plaatsen de zon tevoorschijn. In de middag ontstaan er met name in het midden en zuiden stapelwolken met kans op een enkele (onweers)bui. Langs de zuidwestkust is er kans op laaghangende bewolking vanaf zee. De middagtemperatuur is 21°C langs de kust en 27°C plaatselijk in het oosten en noordoosten. De zwakke, langs de kust matige, wind is noordoostelijk, in het zuidwesten is de wind noordelijk 2 – 4 Bft.

Vooruitzichten

Woensdag nog aan de warme kant met daarbij ook kans op een regen- of onweersbui. Donderdag regenachtig en een overgang naar een koeler weer met middagtemperaturen die dalen naar ca. 18°C. Vrijdag en zaterdag vooral in de kustprovincies enkele buien. Op zondag meer zon en weer wat warmer.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 10 september tot en met maandag 17 september

Rustig en droog weertype met geregeld zon. De temperatuur ligt meest boven normaal voor deze tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn