Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Wolkenvelden, vandaag wat regen

21 februari 2019 door Jannes Wiersema

Het is het half tot zwaar bewolkt en van het noordwesten uit neemt de kans op af en toe regen of motregen toe, vooral in het noorden en midden. De maximumtemperatuur varieert van 10°C in het noorden tot 13°C in het zuiden. De wind is matig en zuidwestelijk, in de middag en avond wordt de wind westelijk.

In de avond en nacht is het in het oosten bewolkt. In het midden en westen zijn er brede opklaringen, waarin op meerdere plaatsen mist ontstaat. De minimumtemperatuur varieert van 4°C in het midden en zuidwesten tot 7°C in het oosten. De wind is zwak uit westelijke richtingen.

Morgenochtend begint vooral in het midden en westen hier en daar met mist, die later in de ochtend oplost. Verder overheerst de bewolking met slechts af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordelijk kustgebied tot 14°C in het zuiden. In de avond klaart het op steeds meer plaatsen op. De wind is eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, in de middag en avond wordt de wind overwegend oostelijk en zwak tot matig.

Vooruitzichten

Rustig en droog weer met veel zon. Overdag (vrij) zacht, vanaf zondag in de nacht en vroege ochtend op veel plaatsen lichte vorst.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 28 februari tot en met donderdag 07 maart

Er is een vrij grote kans (60%) op een geleidelijke overgang naar licht wisselvallig weer met af en toe regen. Zowel ’s nachts als overdag is de kans op temperaturen boven normaal groot (ca. 80%).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn