Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Zon en bewolking,later vanuit het W / NW wat regen en enkele regen of onweersbui

18 juli 2019 door Jannes Wiersema

Er zijn wolkenvelden maar ook eerst nog perioden met zon en op veel plaatsen droog. In het (uiterste) noordoosten kan in de middag een enkele bui ontstaan. Later in de middag en de avond trekt er van het westen uit van tijd tot tijd regen of een enkele bui over. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan de kust tot 26°C in het oosten. De matige wind is zuidoostelijk, in de loop van de middag draait de wind naar het zuidwesten en wordt langs de westkust mogelijk vrij krachtig.

Komende nacht komt er vooral in het westen en noorden veel bewolking voor, elders zijn er ook enkele opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen 14°C in het zuidwesten tot rond 17°C graden in het oosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Morgen klaart het in de loop van de ochtend van het zuiden uit op en komen er enkele stapelwolken tot ontwikkeling. Ook komt er lokaal sluierbewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan de kust tot 25°C in het oosten. De wind is zuidwestelijk en meest matig.

Vooruitzichten

Zaterdag vrij warm en grote kans op regen, in het oosten onweersbuien, zondag nog een enkele bui. Na het weekeinde overgang naar zonnig en warm tot zeer warm weer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 25 juli tot en met Donderdag 01 augustus

De kans op zeer warm weer neemt af naar ongeveer 25%. De kans op neerslag neemt toe naar ongeveer 40%.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn