Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig.

17 november 2018 door Jannes Wiersema

Het wordt vandaag een zonovergoten dag. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 9°C in het zuiden, bij een overwegend matige iets wat schrale oostenwind 3 – 4 Bft.

In de avond en  nacht  blijft het helder, op wat sluierwolken na. De minimumtemperatuur varieert van iets boven het vriespunt aan zee tot -3°C in het noordoosten. De oostenwind blijft zwak tot matig, langs de kust af en toe vrij krachtig  2 – 5 Bft.

Ook morgen vollop  zonnig. Pas vanaf het einde van de middag trekken er van het noordoosten uit enkele wolkenvelden binnen en in de loop van de avond kan hieruit in het uiterste noorden een beetje motregen vallen. De maximumtemperaturen variëren van 6°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De oost- tot noordoostenwind is matig, in de kustgebieden later vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Perioden met zon en droog. Daarna meer bewolking en met name dinsdag avond en woensdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen dalen naar waarden ruim beneden normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 24 november tot en met zaterdag 01 december

De kans op een wisselvalliger weertype is vrijwel even groot als de kans op een aanhoudend koud en overwegend droog weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new Weather map

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn