Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en droog.

02 september 2018 door Jannes Wiersema

De mist en mistbanken lossen snel op deze ochtend en schijnt de zon volop vandaag.In de loop van dag ontstaan er enkele kleine stapelwolken,maar regen komt er niet en het wordt vanmiddag  20°C op de Wadden tot 24°C in het zuidoosten. De noordoosten ot oostenwind neemt in de loop van de dag toe naar matig,mogelijk in het Noorderlijk kustgebied bij vlagen vrij krachtig 1 – 5 Bft.

Vanavond is het helder en eerst zonnig,komende nacht raakt het van het oosten uit bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog en de minimum temperatuur daalt naar  14°C. De wind is noordoostelijk en is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Morgen is er veel bewolking,met in de ochtend lokaal wat lichte regen vallen. In de middag kans op een lokale een bui, met een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur is  22°C. De wind is noord tot noordoost en is matig, aan de kust vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Dinsdag warme met in het oosten lokaal een zomerse dag met later op de dag in de warmste lucht enkele regen- en onweersbuien. Woensdag overgang naar koeler weer met maxima die dalen naar ca. 18°C. Later in de week vooral in de kustprovincies enkele buien .

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 09 september tot en met zondag 16 septemb

 Rustig met geregeld zon met soms ook een bui,met temperatuur rond of iets onder normaal van 20 graden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn