Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig en zacht, vanmiddag in het (noord-)westen wolkenvelden

16 februari 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag beginnen we weer met een onbewolkt weerbeeld, maar van het westen uit drijven er sluierwolken over het land. Vanmiddag kan er in het noordwesten en noorden van het land dikkere bewolking van zee binnendrijven. Het blijft droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 10°C in het noordwesten en ongeveer 15°C in Limburg. De wind komt uit het zuid- tot zuidwesten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig, 5 Bft.

In de avond en nacht  zijn er in een groot deel van het land opklaringen. In het noorden begint de nacht bewolkt, maar klaart het in de loop van de nacht op. De minimumtemperaturen liggen tussen 6°C op de Wadden en rond 1°C lokaal landinwaarts. De wind is zuidelijk en zwak tot matig.

Morgen is het op de meeste plaatsen is het weer zonnig. De temperatuur loopt op naar waardes tussen 10°C in het noorden en 16°C in het zuidoosten van het land. De wind is zuid tot zuidoost en meest matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten

Maandag zonnig, droog en zacht tot zeer zacht. Dinsdag en woensdag tijdelijk meer bewolking, mogelijk wat (mot)regen en minder zacht. Daarna weer zacht tot zeer zacht, droog en geleidelijk meer zon.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 02 maart

Temperaturen (ruim) boven normaal en zonnig. Na het volgende weekend geleidelijk meer bewolking en sporadisch kans op een kleine hoeveelheid regen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn