Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Zonnig, maar vanuit het NO meer bewolking.

18 november 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is het op veel plaatsen zonnig, op wat sluierbewolking na. Vanuit het NO trekken er enkele wolkenvelden binnen en in de loop van de dag kan hieruit in het uiterste noorden een beetje motregen vallen. De maximumtemperaturen variëren van 6°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De oost- tot noordoostenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

In de avond en de nacht naar maandag breidt de bewolking zich van het noordoosten uit over het gehele land. Er kan dan lokaal wat lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het noorden tot rond het vriespunt in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

Maandag overdag is het overwegend bewolkt hoewel op enkele plaatsen af en toe ook de zon te zien is. Verspreid over het land is er een kleine kans op een enkele lichte regenbui. De maximumtemperaturen komen uit op 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en met name dinsdag avond en woensdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen liggen overdag ruim beneden normale waarden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 25 november tot en met zondag 02 december

Vrij grote kans op een iets wisselvalliger weertype en temperaturen die geleidelijk naar normale waardes gaan.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn