Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Zonnige perioden,langs de kust meer bewolking en een enkele bui.

14 september 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend schijnt op veel plaatsen de zon, de aanwezige mistbanken lossen snel op. Later op de dag ontstaan er stapelwolken afgewisseld door zon. In de kustprovincies is er meer bewolking met daar kans op een lichte bui. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De zuid tot Zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee en boven het IJsselmeer neemt deze in de middag toe naar vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Vanavond en komende nacht zijn er wolkenvelden met enkele regenbuien die van west naar oost over het land trekken. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De zuidwest- tot westenwind is overwegend matig, aan zee vrij krachtig en enige tijd krachtig,3 – 6 Bft.

Morgen zijn er perioden met zon en kan er vooral in het noorden en oosten een lichte bui overtrekken. De middagtemperatuur ligt rond 19°C en de westelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en vrijwel overal droog,met stijging van de temperatuur naar zomerse waarden van 25 °C of meer. Later in de week wat minder warm.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 21 september tot en met vrijdag 28 september

Overwegend droog,met gelijdelijk koeler weertype

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn