Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Zonnige perioden,maar ook wat wolkenvelden.

19 september 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag zijn er landinwaarts flinke perioden met zon, in het westen en noorden zijn er van tijd tot tijd ook wolkenvelden. Het blijft droog met middagtemperatuur  van 20°C aan zee tot 28°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is vlagerig en matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig en in de avond hard 3 – 7 Bft, In de middag en avond komen aan de noordwestkust windstoten tot circa 70 km/uur voor.

Vanavond en komende  nacht zijn er in het noordelijk kustgebied wolkenvelden en kans op wat lichte regen. Elders zijn er flinke opklaringen en droog. De minima dalen naar  15°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig 2 – 6 Bft.

Morgen is er in het noorden en westen vrij veel bewolking,met weinig zon en in het uiterste noorden kan af en toe wat lichte regen vallen.  Landinwaarts is er meest wat dunne hoge bewolking en overheerst de zon. De middagtemperatuur stijgen naar 20°C in het noordwestelijk kustgebied en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust krachtig 3 – 6 Bft.

Vooruitzichten

Wisselvallig met veel wind, vooral op vrijdagochtend.  Van zondag op maandag mogelijk even strmachtig weer met zware windstoten.  Volgende week vrij koel en afnemend wisselvallig.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 26 september tot en met woensdag 03 oktober

Onder Hogedruk zal het op de meeste plaatsen droog zijn,met eerts veel zon,met temperaturen rond de normale waarden van 17 graden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn