Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Zwaar bewolkt, van het zuiden uit geleidelijk opklaringen.

22 november 2018 door Jannes Wiersema

Het is vanochtend op veel plaatsen zwaar bewolkt. In het noorden valt aanvankelijk lokaal lichte (mot)regen of motsneeuw. Van het zuiden uit klaart het gedurende de dag langzaam op, in het noorden blijft het waarschijnlijk bewolkt. De middagtemperaturen liggen tussen 3°C in het noorden en 6°C plaatselijk in Limburg. De wind komt uit oost tot zuidoost en is zwak tot matig.

Komende nacht is er weinig bewolking. Mogelijk drijven er in het noord(oost)en nog enkele wolkenvelden vanuit Duitsland binnen. Plaatselijk ontstaan er mistbanken. De minima lopen uiteen van +2°C in Zeeland tot lokaal -4°C in het oosten. De wind is overwegend zwak uit oostelijke richtingen.

Vrijdag overdag is het na het optrekken van de mist tamelijk zonnig, op enkele wolkenvelden na. De maxima lopen uiteen van 4°C in het noorden tot lokaal 9°C in Zuid-Limburg. De wind is zwak tot matig en komt uit oost tot zuidoost.

Vooruitzichten

Bewolkt en met name zaterdag regen. Na het weekend meer zon en kleine neerslagkansen (20-30%). De temperaturen liggen ruim onder normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 29 november tot en met donderdag 06 december

Licht wisselvallig en aanvankelijk temperaturen ruim onder normaal. Vanaf begin december neemt de kans op temperaturen boven normaal toe naar 40-50%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn