Monday 24 June
Weerman Jannes Wiersema

10 oktober 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen licht wisselvallig.

 

Vandaag beginnen we met opklaringen en zon, later in de ochtend neemt de bewolking toe met in de middag wat regen. De middagtemperatuur loopt op naar ca 16 graden. Er staat meest een matige zuidwest later noordwestenwind 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht  opklaringen met een minimumtemperatuur van ca5 graden. Er gaat nevel en mist ontstaan.

Morgen is er bewolking en zonnige perioden en op de meeste plaatsen blijft het droog. Het wordt ca 15 graden en er staat een zwakke tot matige wind uit een westelijke richting 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht zijn er opklaringen met een minimum temperatuur van ca 6 graden met kans op mistbanken.

Woensdag is er regelmatig zon en blijft het droog. Met een zwakke tot matige zuid – tot zuidoostenwind 2 – 4 Bft  wordt het ca 15 graden.

In de avond nog opklaringen in de nacht toenemende bewolking en later in de nacht  kan er wat regen vallen met een minimum van ca 7 graden.

Donderdag is er bewolking en zon en nog kans op een bui. Het wordt ca16 graden met een naar zuidwest draaiende wind die matig is 3-4 Bft.

In de avond veel bewolking met later in de nacht een toenemende kans op regen.  Minimumtemperatuur van ca 9  graden.

Vrijdag is er veel bewolking en regen, later is er kans op een bui met daartussen ook wat zon. Het wordt ca 14 graden. Zaterdag blijft het ook niet droog. Er is wel ruimte voor de zon met een middagtemperatuur rond 15 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn