Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

30 oktober 2022 door Jannes Wiersema

Vanaf november toenemende wisselvalligheid en langzaam dalende temperatuur.

 

Vandaag zijn er flinke opklaringen en flinke zonnige perioden. Later in de middag komt er meer bewolking maar het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt op naar ca 19 graden. De wind komt uit zuidelijke richting is zwak tot matig 2- 3 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en droog met grote kans op mist. Met een minimum temperatuur van ca 12 graden.

Morgen de laatste dag van Oktober begint met nevel en mist later in de ochtend komt er ruimte voor de zon. Het blijft overdag droog met een maximumtemperatuur van ca 16 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwest tot zuidoosten wind 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht komt er meer bewolking en groeit de kans op een bui. De minimumtemperatuur is ca 12 graden.

Dinsdag neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en volgt er wat regen en buien met af en toe de zon. Het wordt ca 16 graden. De zuidwesten wind wordt matig tot vrij krachtig 4- 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en meest droog met een minimumtemperatuur van ca10 graden.

Woensdag is het wisselend bewolkt en er is kans op een enkele bui. Het wordt maximaal ca14 graden en er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking maar op de meeste plaatsen droog met een minimumtemperatuur van ca 9 graden.

Donderdag en vrijdag brengt  wisselvallig weer met soms wat regen maar ook af en toe de zon. Het kwik zakt terug naar meer normaal voor begin november met ca13 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn