Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

22 november 2022 door Jannes Wiersema

Komende tijd licht wisselvallig en zacht najaarsweer.

Vandaag is het meest bewolkt en de regen trekt de provincie uit en daarna blijft er kans op een lokale bui, later mogelijk kans op een enkele zonnestraal. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 6 graden. Er staat een meest matige tot vrij krachtige zuid tot zuidoostenwind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is er veel bewolking en meest droog. De minimumtemperatuur daalt naar ca 7 graden.

Morgen is er veel bewolking met soms wat zon, verder kans op een paar buien. De middagtemperatuur loopt op naar ca 8 graden. De wind uit een zuidelijke richtingen is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het meest bewolkt en kan er geregeld wat regen vallen met een temperatuurdaling tot ca 8 graden.

Donderdag is het wisselend bewolkt en later toenemende bewolking, maar op de meeste plaatsen droog. Met een matige zuidwestelijke wind 3 – 4 Bft wordt het ca 9 graden.

In de avond is het bewolkt met nog regen, in de nacht droog en is het wisselend bewolkt en een minimumtemperatuur van ca 6 graden.

Vrijdag is er bewolking en wat zon en soms wat regen en een paar buien. De wind is matig uit het Zuidwesten 3 – 4 Bft. De maximumtemperatuur is ca 9 graden.

Weekend:
Soms wat zon en slechts een enkele bui met een matige zuidwest tot zuidoostenwind 3 – 4 Bft wordt het ca 10 graden op de zaterdag en ca 6 graden op de zondag

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn