Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

19 januari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen meest droog met geregeld de zon.

 

Vandaag is er bewolking en opklaringen met eerst nog een paar buien. Het wordt maximaal ca 5 graden. De wind waait uit een westelijke richting is matig tot vrij krachtig 4- 5 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en enkele buien mogelijk met hagel en sneeuw en onweer daardoor is er kans op gladheid. De Minimumtemperatuur daalt naar ca -1 graad.

Morgen is het wisselend bewolkt met sneeuw en hagelbuien en kans op een klap onweer. Het wordt maximaal ca 5 graden. Er staat met een matige tot vrij krachtige zuidwest tot  noordwestenwind 3- 5 Bft.

In de avond en nacht droog en met weinig wind kans op mist met een minimumtemperatuur van ca 1 graad.

Weekend:

Zaterdag eerst mist en laaghangende bewolking, daarna geregeld de zon en droog. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 5 graden. Er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en mist met een minimumtemperatuur van ca -2 graden.

Zondag is er veel laaghangende bewolking en mist. Het wordt maximaal ca 3 graden. De west tot noordwesten wind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht laaghangende bewolking en mist bij een minimumtemperatuur van ca -2 graden.

Maandag eerst mist en laaghangende bewolking, later op de dag komt de zon tevoorschijn met een maximumtemperatuur van ca 3 graden.

Dinsdag regelmatig zon en dan wordt het maximaal ca 4 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn