Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

31 januari 2023 door Jannes Wiersema

Wisselvallig en eerst nog veel wind.

 

Vandaag is het in de ochtend meest bewolkt en kans op een paar buien. In de middag af en toe zon en meest droog. Er staat een meest matige tot krachtige westen tot zuidwestenwind 4 – 6 Bft.  De maximumtemperatuur wordt ca 8 graden.

In de avond eerst opklaringen en meest droog, in de nacht meer bewolking en enkele buien. De minimumtemperatuur daalt naar ca 4 graden. De wind neemt dan weer verder toe.  

Morgen zijn er vooral in de ochtend buien mogelijk met hagel, onweer en zware windstoten. In de middag droger met vaker de zon. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat een meest vrij krachtige tot harde of stormachtige noordwestenwind 5 – 8 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en meest droog. De wind neemt af met een minimumtemperatuur van ca 4 graden.

Donderdag een toenemende bewolking maar vooralsnog lijkt het droog te kunnen blijven. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat een matige westen tot noordwestenwind 4 Bft. 

In de avond en nacht is het meest bewolkt met kans op wat lichte regen of motregen met een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Vrijdag is er veel bewolking met kans op wat regen. Met een matige tot krachtige westen tot zuidwestenwind 4 – 6 Bft wordt het maximaal ca 8 graden.

Weekend:

Zaterdag en zondag is het wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen blijft het droog. Het wordt dan maximaal ca 8 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn