Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

09 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen overwegend bewolkt en droog, verder meer wind.

 

Vandaag zijn er eerst nog  opklaringen met de zon maar later vanuit het noordwesten een toenemende bewolking maar het blijft op wat lichte motregen na meest droog. Het wordt maximaal ca 4 graden. Er staat een meest matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is er veel bewolking met soms wat opklaringen, verder blijft het overwegend droog. Verder neemt de wind af. De minimumtemperatuur daalt naar rond het vriespunt.

Morgen is het een overwegend bewolkte maar overwegend droog. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 7 graden. Er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In avond en nacht overwegend bewolkt en droog met een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Weekend:

Zaterdag is er opnieuw veel bewolking met slechts hier en daar een glimp van de zon, en blijft het droog. Er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind 3 – 5 Bft.  De maximumtemperatuur loopt op naar ca 10 graden.

In de avond en nacht blijft het overwegend bewolkt en droog met een minimumtemperatuur van ca 4 graden.

Zondag en maandag is het overwegend bewolkt maar droog. Er staat dan een meest zwakke tot matige west tot zuidwestenwind 2- 4 Bft. Het wordt maximaal ca wordt het 9 graden.

Dinsdag lijkt de kans op zon weer groter te gaan worden, verder blijft het droog met een maximumtemperatuur van ca 10 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn