Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

16 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen wisselvallig maar vrij zacht.

 

Vandaag is het bewolkt met hier en daar een spatje regen of motregen, waarna het enige tijd meest droog blijft. Later op de dag volgt opnieuw regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuidwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het bewolkt met wat lichte regen. De minimumtemperatuur is ca 8 graden. 

Morgen is het een meest bewolkte en overdag meest droog, mogelijk in de middag wat opklaringen met wat zon. Het wordt met een maximumtemperatuur van ca 10 graden. Er staat een meest matige tot stormachtige wind uit het zuidwesten tot westen 4 – 8 Bft met in de middag kans op zware windstoten.

In de avond eerst bewolkt met vanuit het noordwesten eerst regen later volgen opklaringen, in de nacht opklaringen en meest droog met een minimumtemperatuur van ca 6 graden.  

Zaterdag neemt de bewolking toe met vanuit het westen kans op wat regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat met een meest matige tot vrij krachtige westen tot zuiden wind 4 – 5 Bft.

In de avond en nacht bewolkt met in de nacht wat regen bij een minimumtemperatuur van ca 5 graden.  

Zondag is het eerst bewolkt met wat regen, later op de dag droger met in de middag wat opklaringen met soms wat zon. De noordoosten wind is matig 3- 4 Bft. Het wordt maximaal ca 7 graden. 

Maandag en dinsdag is het wisselend bewolkt met af en toe de zon en soms wat regen of buien. De maximumtemperatuur wordt dan ca 9 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn