Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

18 februari 2023 door Jannes Wiersema

Aanhoudend wisselvallig en soms veel wind.

 

Vandaag is het in de ochtend bewolkt met regen later enkele buien, in de middag enkele opklaringen met soms wat zon en meest droog. Het wordt maximaal ca10 graden. Er staat een matige tot krachtige zuidwesten tot noordwestenwind 4 – 6 Bft.

 

In de avond en nacht bewolkt met regen en een minimumtemperatuur van ca 5 graden.   

Morgen is het meest bewolkt met geregeld regen en lichte  regen, mogelijk dat later in de middag de zon soms nog even tevoorschijn komt. Er staat een meest zwakke tot matige wind uit het noorden 2 – 4 Bft. De maximumtemperatuur wordt ca 8 graden.

.

In de avond en nacht is het bewolkt met vanuit het westen regen in de nacht wordt het meest droog. De minimumtemperatuur daalt naar ca rond 4 graden. 

Maandag in de ochtend is het meest bewolkt met soms wat lichte regen eerst een spatje regen, in de middag ook af en toe wat zon. Het wordt met maximaal ca 10 graden opnieuw weer een zachte dag voor de tijd van het jaar. Er staat een matige tot harde zuidwesten tot westenwind 4 – 7 Bft.

 

In de avond en nacht is er bewolking later mogelijk wat opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 7 graden.

Dinsdag is er bewolking met kans op een bui(tje) maar ook soms wat zon. Het wordt opnieuw zacht met een maximumtemperatuur van ca 10 graden. Er staat een meest matige tot vrij krachtige westen tot zuidwestenwind 4 – 5 Bft. 

Woensdag en donderdag bewolking en zonen overwegend droog. De maximumtemperatuur van ca 9 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn