Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

18 december 2019 door Jannes Wiersema

In het westen en noorden een bui. Vanmiddag perioden met zon, meest droog.

Vanochtend komen er in het noordwesten en noorden enkele buien voor, Verder wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en zijn er in het zuidoosten plaatselijk enkele ondiepe mistbanken gevormd. In de loop van de ochtend en vanmiddag klaart het van het zuiden op en wordt het overal droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 8°C. De zuidwestenwind trekt aan naar matig. In de avond draait de wind naar zuidoost en neemt aan zee en op het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Komende nacht is er alleen hoge bewolking aanwezig. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 4°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige zuidoostenwind.

Morgen wordt de bewolking vooral in het westen iets dikker en daar kan in de middag lokaal af en toe lichte regen vallen. In het oosten blijft het droog met wat zon. Het wordt zacht tot zeer zacht met maxima die uiteenlopen van 10°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind waait uit het zuid tot zuidoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vooruitzichten
In het algemeen veel bewolking en van tijd tot tijd perioden met regen of buien. Eerst (zeer) zacht met temperaturen tussen 10 en 15°C. Vanaf het weekeinde minder zacht, maar nog altijd temperaturen boven normaal, zowel overdag als ’s nachts.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn