Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

03 januari 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en perioden met (mot)regen.

Het is vandaag bewolkt en er zijn perioden met regen en motregen. In de tweede helft van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en klaart het op. In het zuidoosten gebeurt dit pas in de avond. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind is eerst zuid tot zuidwest en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de middag draait de wind naar noordwest.

Komende nachtzijn er brede opklaringen maar in het noorden en oosten ook wolkenvelden. Het is droog. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C in het zuidoosten tot ca. 6°C in de kustgebieden. De westelijke wind is zwak tot matig, aan zee en het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. In de middag raakt het van het noorden uit op steeds meer plaatsen bewolkt en kan er vooral in het noorden af en toe regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee in de ochtend krachtig.

de verwachte neerslag tot middernacht:

Vooruitzichten
Zondag en maandag overwegend droog met soms wat zon. Vanaf dinsdag wisselvallig, zacht en af en toe veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
vrijdag 10 januari tot en met vrijdag 17 januari
De eerste dagen waarschijnlijk (80%) een overgang naar een beduidend rustiger en droger weertype. De kans op temperaturen boven normaal neemt daarbij af en wordt ongeveer even groot als de kans op temperaturen beneden normaal.

Pluim NO

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn