Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

05 januari 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en soms wat lichte motregen.

Ook vandaag is overwegend bewolkt en er valt hier en daar soms lichte motregen.In het Oosten / Noordoosten van het land zijn nog veel plaatsen waar dit jaar de zon nog niet is gezien. De maximumtemperatuur komt uit op 8 of 9°C. De zuidwestenwind is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig 3 -5 Bft.

Komende avond en nacht houdt de bewolking de overhand maar blijft het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwestelijk kustgebied. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Morgen is er eerst vrij veel bewolking,in de loop van de dag breekt van het zuiden uit op steeds meer plaatsen de zon van tijd tot tijd door.Het blijft droog en de middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Het EMCF lange termijn verwachting bied weinig hoop voor de winterliefhebbers voor de rest van Januari:

Vooruitzichten
Dinsdag af en toe zon en overdag meest droog. Op woensdag en donderdag erg zacht en perioden met regen. Daarna minder zacht, droger en meer zon.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 12 januari tot en met zondag 19 januari
Grote kans (70%) op een rustig weertype met weinig neerslag en temperaturen aan de hoge kant voor de tijd van het jaar.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn