Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

09 januari 2020 door Jannes Wiersema

Zacht, bewolkt en geregeld (mot)regen.

Het is vandaag bewolkt en van tijd tot tijd valt er regen of motregen. Langs de IJsselmeerkust komt eerst nog lokaal mist voor. Met een maximumtemperatuur van ongeveer 12°C is het zacht. De zuid- tot zuidwestenwind is tot matig of vrij krachtig, langs de kust tot krachtig, mogelijk hard, 6 tot 7 Bft.

In de avond en komende nacht is er nog steeds veel bewolking en valt er af en toe regen of motregen. De temperatuur daalt naar een graad of 6. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust vrij krachtig of krachtig 4 – 6 Bft.

Morgenochtend zijn er nog perioden met regen, in de middag wordt het van het westen uit droog en komt de zon van tijd tot tijd tevoorschijn. De temperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind draait naar noordwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig en langs de noordkust enige tijd hard, 7 Bft

Vooruitzichten
Zaterdag droog en in de nacht en ochtend een kleine kans op lichte vorst. Op de overige dagen is het wisselvallig. De maximumtemperaturen liggen (ruim) boven het langjarig gemiddelde.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 16 januari tot en met donderdag 23 januari
Wisselvallig en zacht. De kans op temperaturen onder normaal neemt langzaam toe naar 25%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn