Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

21 januari 2020 door Jannes Wiersema

Eerst mist, later wisselend bewolkt.

De dag begint plaatselijk met mist, met in het zuiden dichte mist. In de loop van de ochtend lost de mist op en vooral in het midden en zuiden zijn er opklaringen. Het blijft droog en de middagtemperaturen variëren van 4°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind.

Komende nacht is het bewolkt en lokaal komt (dichte) mist voor. Aan het einde van de nacht valt er in het noorden lichte regen. De minima lopen uiteen van -3°C in het uiterste zuidoosten en +5°C in het uiterste noorden. Er staat een zwakke, aan zee matige zuidwestenwind. In het noorden draait de wind naar het westen.

Morgen gaat het van het noorden uit af en toe licht regenen en lost de mist op. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het in het noorden op. In de avond breiden de opklaringen zich langzaam zuidwaarts uit, maar later in de avond vormt zich weer mist. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 3°C in het zuiden van Limburg en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwest en zwak. In de loop van de middag en avond draait de wind van het noorden uit naar noordelijke richtingen.

Vooruitzichten
Eest rustig, droog weer met af en toe zon en s’ nachts kans op mist. Temperaturen overdag meestal rond of iets boven normaal. In het weekeinde overgang naar zacht en wisselvallig weer.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 28 januari tot en met dinsdag 04 februari
Zacht en wisselvallig weer met eerst vrij veel wind. Iedere dag ongeveer 70% kans op neerslag.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn