Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

22 januari 2020 door Jannes Wiersema

Veel bewolking, met in het zuiden lokaal dichte mist.

De dag begint met veel bewolking en in het zuiden mist. De mist lost maar langzaam op en is mogelijk hardnekkig. In het noorden en later midden valt soms wat (mot)regen. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het in het noorden op. In de avond breiden de opklaringen zich langzaam zuidwaarts uit, maar later in de avond ontstaat in de opklaringen weer mist. In het zuidoosten eerst nog lichte vrst. De temperatuur loopt langzaam op naar waarden tussen 3°C in het zuiden van Limburg en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwest en zwak. In de loop van de middag en avond draait de wind van het noorden uit naar noordelijke richtingen.

Komende nacht is er op veel plaatsen mist en/of laaghangende bewolking aanwezig. De minima lopen uiteen van 6°C in het Waddengebied tot -1°C in het zuiden. De wind is zwak en veranderlijk.

Morgen is het bewolkt met in het noordelijk kustgebied later mogelijk wat motregen. Vooral in het noordoosten blijft het tot in de middag mistig. In de middag klaart het in het zuiden op. De maxima liggen tussen 2°C in hardnekkige mist tot 8°C in het noordwesten. De wind is zwak, aan zee matig en waait in het zuiden uit het oosten, in het noorden uit het zuidwesten.

Vooruitzichten
Eerst rustig, droog weer met veel bewolking en ’s nachts kans op mist. Temperaturen rond of iets onder normaal. Zondag overgang naar zacht en wisselvallig weer met veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
woensdag 29 januari tot en met woensdag 05 februari
Zacht en wisselvallig weer met eerst vrij veel wind. Iedere dag ongeveer 80% kans op neerslag.Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn