Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

23 januari 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt met nevel of mist en plaatselijk motregen

Vandaag is het bewolkt en nevelig met plaatselijk dichte mist. Zeer lokaal valt er motregen, later op de dag vooral in het noordwesten. In de loop van de dag verdwijnt de mist op de meeste plaatsen en in het zuidoosten is er kans op wat zon. De eerste uren ligt de temperatuur in het noordoosten en in Zuid-Limburg nog rond het vriespunt. De maximumtemperatuur ligt tussen 4°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind is zwak, aan zee matig en waait in het zuiden uit het oosten, in het noorden is de wind zuidwestelijk.

Komende nacht is het op veel plaatsen bewolkt en nevelig. Vooral in de zuidoostelijke helft kan er in de opklaringen mist ontstaan. Het is overwegend droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordelijk kustgebied en -2°C in het zuidoosten. De overwegend zwakke wind komt uit richtingen tussen oost en zuid.

Morgen verandert er nog steeds niet veel in het grijze weerbeeld. Wolken, nevel en mist houden de overhand en neerslag valt er niet of nauwelijks. De middagtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De zwakke tot matige wind komt uit zuidelijke richtingen.

Vooruitzichten
Eerst rustig, droog weer met veel bewolking en ’s nachts kans op mist. Vanaf zondag overgang naar zacht en wisselvallig weer met soms veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 30 januari tot en met donderdag 06 februari
Grote kans (60-70%) op een zacht en wisselvallig weertype.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn