Tuesday 27 February
Weerman Jannes Wiersema

24 januari 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en eerst nevelig, in het midden en zuiden plaatselijk mist

Later vandaag lossen nevel en mist op, maar het blijft overwegend bewolkt en vooral in het noorden en noordwesten kan er af en toe motregen vallen. De grootste kans op een opklaring is in het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen bewolkt en in het noordwesten en noorden valt af en toe lichte (mot)regen. In het zuiden komen er enkele opklaringen voor, daarin kan nevel en lokaal mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het Waddengebied en lokaal -3°C daar waar het is opgeklaard. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak, aan zee soms matig.

Morgen zijn er wolkenvelden aanwezig, maar schijnt vooral in het zuiden en midden de zon soms ook. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

Vooruitzichten
Overgang naar een zacht en onbestendig weertype met vooral rond dinsdag kans op veel wind

Vooruitzichten lange termijn
vrijdag 31 januari tot en met vrijdag 07 februari
Ongeveer 60% kans op een overgang naar een droger weertype. De kans op temperaturen boven het langjarig gemiddelde is 80-90%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn