Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

27 januari 2020 door Jannes Wiersema

Perioden met regen en buien.

Er is veel bewolking en plaatselijk valt er in de ochtend lichte regen later een enkele bui. In het zuidoosten gaat het vanmiddag enige tijd regenen en in het westen zijn enkele buien mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de tweede helft van de middag neemt de wind af.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De zuidenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. In de loop van de nacht draait de wind naar zuidwest.

Morgenochtend is het bewolkt en komen er veel buien, mogelijk met onweer en hagel, voor. In de loop van de middag trekken de buien geleidelijk naar het oosten weg en breekt van het westen uit de zon af en toe door. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 5°C. De wind draait naar west tot zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag neemt de wind weer in kracht af.

Vooruitzichten
In het algemeen veel bewolking en, op woensdag na, iedere dag flinke perioden met regen of buien. Middagtemperaturen eerst rond 6 °C, vanaf donderdag ongeveer 10°C.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 03 februari tot en met maandag 10 februari
Een kans van ca. 40% op voortzetten van het wisselvallige en zachte weertype, maar ook 50% kans op een overgang naar een stabiel en kouder weertype met temperaturen onder de normale waarden voor de tijd van het jaar..


Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn